Handelsbetingelser for Vadskærgård Teltudlejning

Ansvar

Det teltet er brandforsikret af udlejer, men ikke forsikret mod hærværk, tyveri og stormskader. Service og duge m.m. er ikke forsikret mod brand, hærværk og tyveri. Lejeren har hele ansvaret for det lejede, indtil det lejede afhentes/returneres efter endt brug. Lejeren har pligt til at holde sig orienteret om vejr-/vindforhold. I kraftig blæst, kuling eller storm, skal teltet, service og duge m.m. være under konstant opsyn.

Service

Lejer er ansvarlig for det lejede i hele lejeperioden og pligtig til at overholde lejebetingelserne.

Borde og stole må ikke udsættes for fugt og skal altid tørres af efter brug.

Porcelæn, glas, bestik m.m. skal returneres rengjort (hvis ikke andet er aftalt) og sorteret i den emballage, det er leveret i.

Glassene skal tørres efter med et rent og tørt viskestykke, også hvis de er vasket op i en maskine da den altid efterlader streger fra kalk eller sæbe. Hvis dette ikke er overholdt forbeholder vi os ret til at sende en regning på opvask.

Glassene og kopper leveres i dertil indrettet kurver. Ved tilbage levering skal disse stilles tilbage i rigtige kurver. Ved tilbage levering af beskidte glas og kopper skal de medsendte spildbakke anvendes.

Røde kurver er til rødvinsglas.

Grønne kurver er til hvidvinsglas.

Blå kurver er til vandglas.

Sorte kurver er til portvinsglas og ølglas.

Grå kurver er til kopper.

Glassene og kopper skal stilles sådan, at bunden er opad. Hvis de ikke er dette, skal der betales ekstra for at vi skal vende dem.

Ved tilbage levering af beskidte tallerkener, som vi skal vaske, skal de altid afvaskes for madrester og sættes i de stativer som de blev leveret i, før de leveres tilbage.

Ved tilbage levering af beskidte tallerkener, som vi skal vaske og der ikke er afvasket for madrester skal der betales dobbelt vaskepris.

Alle bestik undtaget KNIVE som vi skal vaske, skal afskylles og lægges i de medsendte spande, og der fyldes med vand så bestikkerne ikke udtørres.

KNIVE som vi skal vaske, skal afskylles og lægges i den plastik kasse som de blev leveret i, tørt som muligt.

Reklamationer skal rettes til vort firma før ibrugtagelse.

Manglende og beskadigede dele afregnes ved returneringen. Erstatningsprisen beregnes efter vores genanskaffelsespris.

Duge og servietter afleveres i med sendte vaskesække.

Duge og servietter erstattes for bortkommet, beskadiget eller udsat for usædvanlig slitages og pletter der ikke kan fjernes efter vaskeriets specialvask, skal erstattes til den enhver gældende indsætningsværdi.

Betaling sker netto kontant ved modtagelse af vor faktura, hvis ikke andet er aftalt.​

Få et uforpligtende tilbud

Vi ringer dig gerne op med et gratis tilbud på teltservice.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Vadskærgård Teltudlejning

Vadskærvej 7

7620 Lemvig

CVR: 72364813

Kontaktoplysninger

Mobil: 22 24 23 92